AED's in Schuytgraaf

In de wijk Schuytgraaf hangen meerdere AED's. Hierbij is er onderscheid te maken tussen AED's die een gedeelte van de dag beschikbaar zijn, zoals die op sportclubs of scholen. Stichting AEDInSchuytgraaf wil echter streven naar een mooi netwerk van AED's die 24 uur per dag beschikbaar zijn en uiteraard allen zijn aangemeld bij Hartslag.nu zodat zij ook beschikbaar zijn voor de Burgerhulpverleners die ingezet worden bij een reanimatie in de wijk. 

Via de Stichting zijn er inmiddels 5 AED's die op verschillende plekken in de wijk hangen. Deze AED's vind je bij:

- Tandartspraktijk Tuinstad aan het Landbouwerserf 20 in Schuytgraaf Zuid. 

- Albert Heijn Driessen aan de Fortunastraat 17 in het centrum van Schuytgraaf. 

- Dijkstra Dierenkliniek aan de Bergamotte 1 in Schuytgraaf Midden.

- Basisschool Confetti aan de Vederwolk 17 in Schuytgraaf Oost. 

- Appartementencomplex Wilgenvliet aan de Klapbrug in Schuytgraaf Noord. 

De eerste 4 AED's zijn inmiddels, door sponsoring, ook voorzien van een kindersleutel, waardoor deze dus ook geschikt zijn voor kinderreanimatie. 

Binnen de wijk Schuytgraaf hangen naast bovengenoemde AED's nog vijf AED's die 24 uur per dag beschikbaar zijn. Daarnaast zijn er ook meerdere AED's aanwezig in (openbare) ruimtes in de wijk. Voor een compleet overzicht verwijzen wij graag naar de app van Hartslag.nu waar altijd een actueel overzicht zichtbaar is van de AED's in Schuytgraaf. Hoe de inzet van een AED bij een reanimatie in zijn werk gaat, leest u verder op de pagina 'Wat te doen bij een reanimatie?'

Overzicht van AED's in Schuytgraaf via Hartslag.nu in februari 2020