Trainers reanimatietrainingen Stichting Aedinschuytgraaf

Stichting AEDInSchuytgraaf werkt voor de reanimatietrainingen samen met gecertificeerde trainers. Deelnemers krijgen daarmee na de training een officieel certificaat van de Nederlandse Reanimatieraad, waarmee ze zich kunnen registreren als Burgerhulpverlener bij Hartslag.nu. 

Ilona Speelman - Trainer reanimatie & AED en coördinator reanimatie trainingen

"In de reanimatie trainingen die ik vanuit de Radboudumc Health Academy geef, geef ik mijn collega's mee in hun omgeving eens te kijken waar de AED's hangen en of deze vrij beschikbaar zijn. Zelf kwam ik er na mijn verhuizing achter dat deze in de Schuytgraaf niet beschikbaar waren, althans niet 24/7. Snel volgde de inzamelingsactie van Stichting AEDInSchuytgraaf en heb ik contact gezocht met de initiatiefnemers om een bijdragen te leveren aan het trainen van en in de wijk. 

Want met alleen AED's zijn we er nog niet! Graag wil ik mijn ervaring als instructeur inzetten voor de wijk en samen Schuytgraaf 'hart veilig' te maken!"

Saskia van Gestel - Trainer reanimatie & AED

"Ik heb als huisarts vroeger lang op de SEH gewerkt, en ook binnen het reanimatieteam. Als huisarts zijn wij natuurlijk ook altijd paraat voor spoedeisende zorg.  Ik ben blij mijn steentje te kunnen bijdragen".