Trainers reanimatietrainingen Stichting Aedinschuytgraaf

Stichting AEDInSchuytgraaf werkt voor de reanimatietrainingen samen met gecertificeerde trainers. Deelnemers krijgen daarmee na de training een officieel certificaat van de Nederlandse Reanimatieraad, waarmee ze zich kunnen registreren als Burgerhulpverlener bij Hartslag.nu. 

 

Saskia van Gestel - Trainer reanimatie & AED

"Ik heb als huisarts vroeger lang op de SEH gewerkt, en ook binnen het reanimatieteam. Als huisarts zijn wij natuurlijk ook altijd paraat voor spoedeisende zorg.  Ik ben blij mijn steentje te kunnen bijdragen".

Ilona Speelman - Trainer reanimatie & AED

"In de reanimatie trainingen die ik vanuit de Radboudumc Health Academy geef, geef ik mijn collega's mee in hun omgeving eens te kijken waar de AED's hangen en of deze vrij beschikbaar zijn. Zelf kwam ik er na mijn verhuizing achter dat deze in de Schuytgraaf niet beschikbaar waren, althans niet 24/7. Snel volgde de inzamelingsactie van Stichting AEDInSchuytgraaf en heb ik contact gezocht met de initiatiefnemers om een bijdragen te leveren aan het trainen van en in de wijk. 

Want met alleen AED's zijn we er nog niet! Graag wil ik mijn ervaring als instructeur inzetten voor de wijk en samen Schuytgraaf 'hart veilig' te maken!"

Brenda van den Heuvel - Trainer reanimatie & AED en Penningmeester Stichting AEDInSchuytgraaf

"De eerste AED's hangen er, maar daarmee zijn we er nog niet. 

Om de juiste hulp te kunnen blijven bieden, ook op de lange termijn, zal onderhoud en training nodig blijven. Hiervoor is de Stichting AEDInSchuytgraaf opgericht. Als ondernemer in de wijk, ben ik begaan met Schuytgraaf. Daarnaast hangt één van de AED's aan mijn huis. Door het bestuur te versterken, kan ik bijdragen aan de stichting, maar ook aan de rest van de wijk.