Bestuur Stichting AEdinschuytgraaf

Het bestuur van Stichting AEDInSchuytgraaf bestaat uit drie bestuursleden die zich allen geheel belangeloos inzetten voor de stichting en diens doelstellingen. 

Gijs Wevers - Voorzitter Stichting AEDInSchuytgraaf

"Na een bericht op Facebook eind 2018 met een soort van "I have a dream" bericht, ontving ik ongeveer 300 reacties. Toen realiseerde ik me dat er behoefte was aan een initiatief als dit en dat er zeker wat mogelijk moest zijn. Op dat moment was er eigenlijk nog niets en ben ik vanaf 0 begonnen. 

Nu ben ik superblij dat ik als voorzitter de basisprincipes van onze stichting mag bewaken, zodat ook in de toekomst wij hier allemaal met een gerust hart mogen wonen". 

Brenda van den Heuvel - Penningmeester Stichting AEDInSchuytgraaf en Trainer reanimatie & AED

"De eerste AED's hangen er, maar daarmee zijn we er nog niet. 

Om de juiste hulp te kunnen blijven bieden, ook op de lange termijn, zal onderhoud en training nodig blijven. Hiervoor is de Stichting AEDInSchuytgraaf opgericht. Als ondernemer in de wijk, ben ik begaan met Schuytgraaf. Daarnaast hangt één van de AED's aan mijn huis. Door het bestuur te versterken, kan ik bijdragen aan de stichting, maar ook aan de rest van de wijk.

Anne Boerboom - Secretaris Stichting AEDInSchuytgraaf

"Begin 2019 zag ik een oproep van Gijs die versterking zocht om zijn ideeën over AED's in Schuytgraaf tot uitvoer te brengen. Omdat ik als verpleegkundige getraind ben in reanimatie en weet hoe belangrijk snel handelen is bij een hartstilstand, heb ik gelijk contact gelegd en zijn we vanaf die tijd samen opgetrokken en ben ik trots op wat er nu staat!

Het is uitgegroeid van niet alleen een idee tot aanschaf van AED's maar ook het borgen van de juiste zorg. Het laatste jaar heb ik met veel plezier, samen met Gijs, geïnvesteerd in geld inzamelen (d.m.v. donaties van buurtbewoners, statiegeldactie bij de Albert Heijn, Koningsmarkt en Hilvo-spaaractie bij Bakker Hilvers). Het komende jaar zullen we ons vooral richten op het uitbreiden van de Burgerhulpverleners bij Hartslag.nu. Hiervoor organiseren we komend jaar meerdere reanimatietrainingen.